Van den Doel en Reinderman doen mee!

GM Erik van den Doel (2570) en GM Dimitri Reinderman (2589) hebben hun deelname toegezegd aan het LBV Chess Tournament dat van donderdag 16 tot en met zondag 19 augustus 2012 in Roosendaal onder auspiciën van SV De Pion wordt georganiseerd door Stichting Schaak Promotie. Leuk om hen in augustus in Roosendaal aan het werk te kunnen zien. In totaal rekenen we op de komst van 10 GM titelhouders en minstens evenzovele IM en FM titelhouders.

Erik van den Doel, heeft in februari jongstleden de 72-ste editie van het Noteboom-toernooi in Leiden op zijn naam geschreven. Hij werd met 5 uit 6 samen met drie andere spelers weliswaar gedeeld 1-ste, maar werd officieel tot winnaar uitgeroepen omdat hij de meeste weerstandspunten had. Voor meer over GM Erik van den Doel surf naar: www.erikvandendoel.nl.

Dimitri Reinderman heeft in januari jongstleden nog deelgenomen aan de 74-ste editie van het Tata Steel Tournament in Wijk aan Zee. In de B-groep eindigde hij niet-onverdienstelijk met 7½ uit 13 op een gedeelde zesde stek. Voor meer over GM Dimitri Reinderman surf naar: www.dimitri.org.