Van Tilburg Holding BV

Van Tilburg Holding BV

Als betrouwbare partner in techniek voor automotive en industrie weet Van Tilburg Holding BV als geen ander wat er in de markt speelt. Met eigen ontwikkelde producten en diensten staat de dienstverlening al decennialang (sedert 1966) als een huis.

Vanaf april 2008 is Van Tilburg Holding BV gevestigd in een spiksplinternieuwe "groene" zichtlocatie aan de A58 bij afrit Zegge, met 18.000 m2 grondoppervlakte en ruim 6.000 m2 bebouwd. De expertise van Van Tilburg Holding BV richt zich vooral op de truck- trailer- en hydrauliekservice. Grofweg bevindt het servicegebied zich van Vlissingen tot Tilburg en van Rotterdam tot Antwerpen.

Met een aantal bedrijfsonderdelen timmert Van Tilburg Holding BV zelfs internationaal aan de weg. Dit betreft vooral de off-shore markt, de specialistische hydraulische cilinders en manifolds, de hydraulische powerpacks en bouw van speciale hydraulische machines.

A. van Tilburg Holding BV mag zich sedert 2011 de best geleide organisaties in het midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met onder meer de Kamer van Koophandel en VNO-NCW organiseert. A. van Tilburg Holding BV bewijst hiermee naast een gedegen management over een doordachte en duurzame strategie te beschikken.

www.avtgroep.nl