ZHE Trading BV

ZHE Trading BV

ZHE Trading BV is gevestigd in Heijningen sinds 1997. Voorheen was ZHE vanaf 1981 alleen gevestigd in Maasdam. ZHE Trading BV is een afsplitsing van het moederconcern ZHE Heijningen BV, welke vooral gericht is op de landbouwsector. ZHE wordt dagelijks bestuurd door vader en zoon Pasman en is dus een echt familiebedrijf.

ZHE is gespecialiseerd in verkoop van BCS compact tractoren en tuinmachines zoals grasmaaiers, zitmaaiers, tweewielers, bosmaaiers, hakselaars, enz. Naast tractoren en tuinmachines heeft ZHE ook import van Hyundai vorkheftrucks, New Holland tractoren, New Holland oogstmachines en Celli aanbouwwerktuigen. ZHE opereert door geheel Nederland. U als klant geniet van het voordeel om rechtstreeks bij de importeur zaken te doen.

Service staat bij ZHE hoog in het vaandel. ZHE levert service door geheel Nederland met een team van gespecialiseerde monteurs. ZHE beschikt over een groot onderdelenmagazijn waar u als eindgebruiker ook rechtstreeks kunt bestellen. In het hoofdmenu treft u een formulier om onderdelen aan te vragen.

Voor de invulling van de verschillende activiteiten kan ZHE Trading een beroep doen op haar team welke bestaat uit gecertificeerde en uiterst gemotiveerde medewerkers. ZHE Trading BV  beschikt over ongeveer 50 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor verkoop, magazijn en reparatie/onderhoud.

www.zhe.nl