ESJ Accountants & Belastingadviseurs BV

ESJ Accountants & Belastingadviseurs

Geen moeilijke woorden maar antwoorden op prangende vragen. Geen dikdoenerij maar oplossingen voor problemen die ondernemers kunnen kwellen. De professionals van ESJ Accountants & Belastingadviseurs BV ondersteunen u bij vrijwel elk zakelijk aspect van uw bedrijfsvoering en uw persoonlijke situatie. ESJ bestaat inmiddels 30 jaar. Met 6 vestigingen in Zuid-West Nederland en 175 medewerkers heeft ESJ een omvang om alle specialismen en disciplines in huis te hebben en tegelijkertijd persoonlijk betrokken te zijn bij haar klanten.

Klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van professionals, dat is de aanpak van ESJ in een notendop. Daarbij gaat ESJ een stap verder dan andere professionals. Uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen staan centraal. ESJ gaat uit van een levensloopconcept, ofwel het behandelen van alle onderdelen die een ondernemer en zijn onderneming in welk opzicht dan ook kunnen beïnvloeden.

De klanten van ESJ zijn voornamelijk ondernemingen, directeuren-grootaandeelhouders, beoefenaars van vrije beroepen en vermogende particulieren. Met 6 vestigingen in Zuid-West Nederland is ESJ nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Het lidmaatschap van samenwerkingsverband IAPA - International Association of Professional Accountants - garandeert dat internationaal zaken doen aan ESJ is toevertrouwd.

Waar het in uw onderneming stopt, pakt ESJ de draad graag op. Dit op een breed financieel gebied. Van administratieve ondersteuning, opmaken jaarrekening, formulierenstroom, salarisadministratie, fiscale en bedrijfseconomische advisering tot aan persoonlijke financiële planning. Voor ESJ Accountants & Belastingadviseurs BV is het een uitdaging uw doelstellingen en verwachtingen te overtreffen.

www.esj.nl