Hotel Central

Hotel CentralHotel Central is een 4-sterren hotel in het centrum van Roosendaal op ongeveer 150 meter van het station. Een familiehotel, sfeervol, verzorgd, vertrouwd en warm met moderne kamers, conferentieaccommodatie en brasserie. Naast alle standaard 4-sterren faciliteiten, zijn de prachtige en sfeervolle kamers zonder enige uitzondering voorzien van airco, gratis WiFi, een minibar en een kluisje. En dat allemaal voor een bescheiden prijs.

Hotel Central is uitermate geschikt als uitvalsbasis naar de ons omringende wereldsteden. U bent met de trein immers zo in Rotterdam, Antwerpen of Amsterdam. Bovendien beschikt Hotel Central over alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, conferenties en cursussen. Alle voorzieningen en knowhow zijn in huis om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

In Hotel Central is Restaurant Sistermans gevestigd. Het betreft hier niet de gebruikelijke reizigersrestauratie met een kroket uit de automatiek, maar een uiterst stijlvolle brasserie met een excellente keuken. Aan de U-vormige bar kunt u terecht voor een gezellige borrel en het leggen van zakelijke contacten.

www.hotelcentral.nl