Sponsors

SV De Pion

In totaal heeft SV De Pion ruim 150 leden. Ondanks het feit dat SV De Pion al jarenlang tot de top 10 van de grootste schaakverenigingen in Nederland gerekend mag worden, blijft zij in elk opzicht een amateurvereniging. SV De Pion won in januari 2012 de verenigingsprijs van de KNSB door over 2011 de grootste ledenwinst (+28 netto) van alle schaakverenigingen van Nederland te scoren. Daarmee is SV De Pion de tweede grootste vereniging van Nederland.

De senioren van SV De Pion spelen op vrijdagavond in hotel Merks vanaf 20:15 uur. De senioren spelen een interne competitie én om de Visie Cup, een open kampioenschap waar iedereen aan mee kan doen. De contributie voor senioren bedraagt 66 euro per jaar, werkelijk een schijntje in vergelijk met andere hobby's en liefhebberijen. Kom gerust eens een kijkje nemen op de clubavond of neem contact op met de wedstrijdleider, te weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De jeugd van SV De Pion speelt op vrijdagavond op het Jan Tinbergen College vanaf 19.00 uur. Iedereen die al kan schaken is welkom! De contributie voor jeugdleden bedraagt 40 euro per jaar. Als je nog niet kunt schaken, maar wil leren schaken, neem dan eens contact op met de jeugdleider, te weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In september van het jaar starten er altijd nieuwe cursussen op elk denkbaar niveau. De kosten voor het volgen van schaaklessen komen omgerekend neer op een bedrag van ten hoogste 2 euro per uur.

www.depion.nl